21:47
відкрита експозиція "Побут Поділля"

    

  30-го жовтня в Кам’янець-Подільській дитячій музичній школі на базі класу бандури Дмитра Бачинського було відкрито експозицію «Побут Поділля XIX- середина XX століття». Створена вона з метою виховання в учнів духу патріотизму та любові до історії нашого народу. Адже без знання минулого, не має майбутнього.

   На відкритті учні-бандуристи Іщенко Василина та Турик Ілля виконали кілька народних мелодій для гостей школи. Також виступив завідувач навчально-наукової лабораторії етнології КПНУ ім. Івана Огієнка Валерій Щегельський, яка і надала більшість експонатів відгукнувшись на прохання школи. Який зазначив важливість вивчення та збереження традицій нашого народу. Зараз як ніколи є потреба у  самоіндентифікації нашої культури  поряд з іншими європейськими народами.

    На завершення присутні мали можливість послухати кілька народних пісень у виконанні бандуриста Дмитра Бачинського, який також подякував директору Віолетті Синиці та Валерію Щегельському за допомогу в оформленні та надання експонатів. Із цього дня всі бажаючі можуть ознайомитись із експозицією в класі номер сім музичної школи. Завжди раді!

 

  

   

Переглядів: 933 | Додав: VERESAY | Теги: Дмитро Бачинський бандура етнологія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: